37 új MÁV-jegyautomata teszi gyorsabbá a jegyvásárlást a Balatonnál

A Balatonnál üzembe helyezett 37 új jegyautomatával bővül a MÁV jegyárusító hálózata. Országszerte már 400-nál is több automatából, évente több millió utas juthat kényelmesebben menetjegyéhez, illetve bérletéhez a vonatos és buszos ajánlatokat is tartalmazó kínálatból az egyre népszerűbb applikációs értékesítés mellett.

A most kikerült automaták közül az északi parton található: Balatonakarattya, Csittényhegy, Balatonkenese, Balatonfűzfő, Balatonalmádi, Alsóörs, Csopak, Balatonarács, Balatonfüred, Révfülöp, Badacsonytomaj, Badacsony, Tapolca állomásokon és megállóhelyeken. A nyugati részen Keszthelyen, a déli parton Lepsény, Balatonaliga, Balatonvilágos, Szabadisóstó, Szabadifürdő, Siófok, Balatonszéplak felső, Balatonszéplak alsó, Zamárdi felső, Zamárdi, Szántód, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonszemes, Balatonlelle, Balatonboglár, Fonyódliget, Fonyód, Balatonyfenyves és Balatonszentgyörgy állomásokon és megállóhelyeken is használhatnak új vagy felújított jegyautomatát. Siófokon és Balatonfüreden a felújított automatákon kívül két új jegykiadó automata is üzembe állt.

Azokon az állomásokon, amelyeken pénztár vagy automata üzemel, csak érvényes menetjeggyel lehet a vonatokra felszállni, a vonaton menetjegy csak pótdíjjal vásárolható.

Május eleje óta új jegy- és bérletkiadó automatákkal a székesfehérvári (30a), az esztergomi (2), a szobi (70), a veresegyházi (71), a pusztaszabolcsi (40a), a hatvani (80a) és a ceglédi (100a) vasútvonal néhány kivételével az összes állomásán és megállóhelyén; valamint a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron, Kelenföld és Kőbánya-Kispest vasútállomáson találkozhatnak az utasok.

Több megyeszékhelyre, mint például Székesfehérvárra, Szolnokra és Szegedre, ezeken kívül Erdőkertesre, Dunaújvárosba, Zircre, Felsőpakonyba is telepített új automatákat a MÁV-START.

Jelenleg a tatabányai-győri (1-es) vonalon folyik az új típusú automaták üzembe helyezése, amit az újszászi (120a) és a lajosmizsei (142) vonal követ hamarosan.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával elfogadja az adatvédelmi szabályzatot.

Megszakítás